Laden
Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een dubbele laadpaal waar u gebruik van kunt maken. Dit kan met uw eigen laadpas, maar wij kunnen indien nodig dit ook voor u regelen. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Neem contact met ons op voor advies of de aanschaf van een laadpaal via info@autobakker.nl.

Onderhoud en reparatie
Een elektrische of hybride auto heeft net als een auto met een verbrandingsmotor onderhoud nodig. Maar een elektrische of hybride auto vraagt wel om een ander soort onderhoud. Dit vereist andere technieken en specialistische kennis. Zo staat een elektrische auto bijvoorbeeld onder hoogspanning en vraagt dit om een veilige aanpak. Onze monteurs zijn hier speciaal voor opgeleid en onze werkplaats beschikt over de juiste gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen kunnen wij de juiste diagnose stellen aan u auto. Wij zijn dankzij EDGe Mobility continu op de hoogte van de ontwikkelingen bij elektrische en hybride auto’s. Mocht er een zeer complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning. Heeft u nog vragen over een hybride of elektrische auto, neem dan contact met ons op. Is u auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan een afspraak in voor onze werkplaats!

Om te voldoen aan de voorwaarden van EDGe Mobility hebben we een audit behaald en beschikken we over:

  • Gekwalificeerde en EV opgeleide medewerkers

  • Moderne werkplaatsvoorzieningen

  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen.

Experts in elektrisch rijden
Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s of wilt u er een aanschaffen? Dat kan bij Auto Bakker! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

EDGe Mobility
EDGe Mobility is een initiatief van Innovam en AutoNiveau. Beide hebben de doelstelling om de kwaliteit binnen de mobiliteitsbranche op het gebied van elektrisch rijden te bevorderen. EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrische voertuigen. Zo kunnen wij automobilisten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan, optimaal informeren en van dienst zijn. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools. Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden en te repareren.