SUZUKI CELERIO UITGELICHT

Compact vanbuiten, groots vanbinnen. De Celerio is zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Een echte alleskunner.

Suzuki CelerioDe Celerio heeft een bijzonder lage CO2-uitstoot, en is daarom beter voor het milieu. En zuinig, dus ook beter voor je portemonnee. Ze zullen je bij het tankstation dus een stuk minder vaak zien.

✓ Zuinig in gebruik
✓ 1 op 27
✓ Lage CO2 uitstoot

Gemak voor alle inzittenden. Met dat doel is de Celerio ontworpen. Je stapt soepel in, legt je boodschappen achterin en rijdt zo vanuit elke parkeerplek weg.

✓ Hoge instap, hoge zitpositie
✓ Lage tildrempel en grote achterklep
✓ Kleine draaicirkel

Veiligheid voorop. Dus zitten er in de Celerio hoofdairbags, zij-airbags en vanaf Comfort: gordijnairbags. Je bent extra stabiel in de bochten. En bang om te slippen hoef je niet meer te zijn.

✓ 6 airbags (vanaf Comfort)
✓ ESP bij slipgevaar
✓ Geen hellingproef door Hill-Hold Control

De Celerio biedt vijf ruime zitplaatsen en er zijn opbergmogelijkheden te over. Het interieur van de Celerio is zelfs het ruimste in zijn klasse. De grote portieren maken het instappen makkelijker. En het hoge dak geeft jou en je medereizigers een extra ruimtelijk gevoel.

✓ Hoge instap, hoge zitpositie
✓ Lage tildrempel en grote achterklep
✓ Kleine draaicirkel

LEASE EEN CELERIO

Met Suzuki Private Lease rij je een nieuwe Celerio vanaf € 228,- per maand*. Dat is inclusief alles! Je betaalt alleen nog benzine.

Bekijk het leaseaanbod

PRIJZEN EN DOWNLOADS

Download alle informatie over de Suzuki Celerio

Download Specificatieprijslijst
Dowload Modelbrochure