BELANGRIJK

Beste klant,

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land bezig. Ook bij AutoBakker zijn we alert. Gezien de maatregelen dat scholen dicht gaan, zal dat ook voor onze bezetting mogelijke consequenties hebben. Wij werken nog volgens normale openingstijden en wij doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, echter zit er een risico in dat wij uitval van werknemers kunnen krijgen. Uiteraard houden wij u op de hoogte over deze ontwikkeling zodra dit duidelijk is.

Hygiëne staat voorop
Wij willen benadrukken dat hygiëne bij AutoBakker altijd al voorop staat en nu extra onder de aandacht is. Al onze medewerkers wassen zeer regelmatig hun handen en de monteurs dragen zo veel mogelijk handschoenen. Onderling houden wij extra afstand (minimaal 1,5 meter) aan en beperken wij zoveel mogelijk contact.

 

Wat vragen wij van u?

Voelt u zich grieperig, verkouden, keelpijn, hoesten dan vragen wij contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

Houd afstand bij de receptie balie en leg de sleutel voor ons neer. U mag ook de sleutel in onze sleutelbrievenbus deponeren aan de zijkant van ons pand. Daarnaast willen wij u vragen niet met contant geld te betalen en betalingen per PIN of bank overschrijving.

Twijfelt u een afspraak te maken of de huidige afspraak te verzetten? Bel ons gerust op, wij kunnen uw auto ook ophalen bij u thuis en weer terugbrengen zodra de auto klaar is.

Leveranciers?

Wij willen u vragen om de onderdelen e.d. aan de receptie af te geven. De werkplaats proberen wij zo veel mogelijk te ontzien.

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om onze service zo prettig en fijn mogelijk te houden. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan u van ons gewend bent. We hopen dat u hier begrip voor hebt.

Hartelijk bedankt!